AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin su içtiğini görmek

Kahve falında devenin su içtiğini görmek

Kahve falında devenin su içtiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kız çocuğunun olacağına, ekmeğine leke süreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında devenin su içtiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Kahve falında devenin su içtiğini görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulur.

Kahve falında deveye su içirmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında deveyi suyun içinde görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında deveye su vermek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında su içinde deve görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında su içen kedi görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında su içen köpek görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içeni görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir