AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyi suyun içinde görmek

Kahve falında deveyi suyun içinde görmek

Kahve falında deveyi suyun içinde görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Kahve falında deveyi suyun içinde gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Kahve falında deveyi suyun içinde görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde deve görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde deve görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde deve görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, afiyette ve keyifte olacağına alamet eder.

Kahve falında deveye su içirmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devenin su içtiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deveye su vermek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir