AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde deve görmek

Kahve falında su içinde deve görmek

Kahve falında su içinde deve görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, desteksiz kalacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında su içinde deve gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında su içinde deve görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveyi suyun içinde görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde deve görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde deve görmek yetkili bir göreve atanacağına, işlerinin hızlanacağına işarettir.

Kahve falında devenin su içtiğini görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deveye su içirmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deveye su vermek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan su içinde balık görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir