AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin tükürdüğünü görmek

Kahve falında devenin tükürdüğünü görmek

Kahve falında devenin tükürdüğünü görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında devenin tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Kahve falında devenin tükürdüğünü görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin üzerine tükürmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böcek tükürmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının tükürdüğünü görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında sakız tükürmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında et parçası tükürmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir