AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine tükürmek

Kahve falında birinin üzerine tükürmek

Kahve falında birinin üzerine tükürmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin üzerine tükürmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Kahve falında kurtçuk tükürmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında tükürdüğünü görmek çok sevinçli haberler alacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek elde edilecek menfaatlere, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yastığa tükürmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çocuklar gibi şen olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına tükürmek mutlu zamanlar geçireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çamur tükürmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kan tükürdüğünü görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcek tükürmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir