AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tükürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının tükürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının tükürdüğünü görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Kahve falında şarap içip tükürmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kan tükürdüğünü görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bira içip tükürmek işinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğneyip tükürmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, helal kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bardağa tükürmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir