AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız tükürmek

Kahve falında sakız tükürmek

Kahve falında sakız tükürmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, arzuların yerine geleceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında sakız tükürmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Kahve falında sakızı tükürmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet eder.

Kahve falında sakız tükürmek mali krize gireceğine, ele geçen paranın daha da artacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan sakız atmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işarettir.

Kahve falında sakız ağacı görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakızdan boğulmak üzüntülerin günden güne artacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dişine sakız yapışmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına yorulur.

Kahve falında çilekli sakız görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakızı görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yapılan planların alt üst olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir