AnaSayfa / Genel / Kahve falında et parçası tükürmek

Kahve falında et parçası tükürmek

Kahve falında et parçası tükürmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, zor bir duruma düşüleceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok sıkıntı çekeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında et parçası tükürmek gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Kahve falında et parçası tükürmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et tükürmek yapacağı o işi onaylamayacağına, çok güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz eti tükürmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında et tükürmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından et tükürmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan et tükürmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ et çiğneyip tükürmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir