AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu kan kusmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kan görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağıza tükürmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu iğne görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir