AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek tükürmek

Kahve falında böcek tükürmek

Kahve falında böcek tükürmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kucaklaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine inanılır.

Kahve falında böcek tükürmek gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında böcek tükürmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ağzından kum tükürmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sakız tükürmek beklentilerine ulaşacağına, sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yediğini tükürmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında toplu iğne tükürmek manevi olarak çok yıpranılacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur tükürmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında et parçası tükürmek kişinin afiyette olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir