AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin altından geçmek

Kahve falında devenin altından geçmek

Kahve falında devenin altından geçmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında devenin altından geçmek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Kahve falında devenin altından geçmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında devenin altında kalmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprü altından geçmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven altından geçmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına delalettir.

Kahve falında şelalenin altından geçmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, tamamen içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında atın altından geçmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir