AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin altında kalmak

Kahve falında devenin altında kalmak

Kahve falında devenin altında kalmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin altında kalmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında devenin altında kalmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında devenin altından geçmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının altında kalmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çatışma altında kalmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında duvarın altında kalmak zarara uğrayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında göçük altında kaldığını görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında çamur altında kalmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında taş altında kalmak malını ve parasını kaybedeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir