AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelalenin altından geçmek

Kahve falında şelalenin altından geçmek

Kahve falında şelalenin altından geçmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, işlerinin artacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında şelalenin altından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Kahve falında şelalenin altından geçmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına inanılır.

Kahve falında şelaleden geçmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında şelale altında yıkanmak ulvi kimse haline geleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelale altında ıslanmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, rakiplerini mağlup edeceğine işarettir.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında ağacın altından geçmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven altından geçmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir