AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından su akan köprüden geçmek

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek maddi olarak zarar edeceğine, hayallerine kavuşacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su akan köprüden geçmek çok kötü durumlara düşeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek hem mal ve para kaybedeceğine, işini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında köprü altından geçmek anne babaya müjde verileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altından geçmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına rivayet eder.

Kahve falında akan dereden geçmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir