AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü altından geçmek

Kahve falında köprü altından geçmek

Kahve falında köprü altından geçmek hayırlı bir yuva kurulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprü altından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında köprü altından geçmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında köprüden karşıya geçmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında köprü üstünden geçmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle köprüden geçmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir