AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın altından geçmek

Kahve falında atın altından geçmek

Kahve falında atın altından geçmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın altından geçmek gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Kahve falında atın altından geçmek içini açmaya karar vereceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizi atla geçmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atla dereden geçmek insanlar tarafından sevileceğine, keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atla köprüden geçmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atla sudan geçmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında suyun altından geçmek dertlerin bitip huzura erileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında devenin altından geçmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağaç altından geçmek kime gideceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir