AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökkuşağının altından geçmek

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına inanılır.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında deniz ve gökkuşağı görmek işlerinin tutacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işarettir.

Kahve falında gece gökkuşağı görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağını tutmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir