AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven altından geçmek

Kahve falında merdiven altından geçmek

Kahve falında merdiven altından geçmek büyük başarıların göğüsleneceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, işinde terfi edeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven altından geçmek gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Kahve falında merdiven altından geçmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında dar merdivenden geçmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında şelalenin altından geçmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında köprü altından geçmek hem dua alacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında atın altından geçmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ağaç altından geçmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir