AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı kertenkele görmek

Kahve falında kanatlı kertenkele görmek

Kahve falında kanatlı kertenkele görmek sağlığın da bozulacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bereketin geleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kanatlı kertenkele gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında kanatlı kertenkele görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet eder.

Kahve falında tavanda kertenkele görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölü kertenkele görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kertenkele doğurmak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk kertenkele görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kertenkele görmek sorunların bu sayede aşılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir