AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kertenkele görmek

Kahve falında uçan kertenkele görmek

Kahve falında uçan kertenkele görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan kertenkele gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında uçan kertenkele görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında suda kertenkele görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kertenkele görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yılan kertenkele görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan ve kertenkele görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kertenkele öldürmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir