AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele yumurtası görmek

Kahve falında kertenkele yumurtası görmek

Kahve falında kertenkele yumurtası görmek kaderinin yüzüne güleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkele yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kertenkele yumurtası görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işarettir.

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde kertenkele görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek elinize para geçeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına yorulur.

Kahve falında çok kertenkele görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir