AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, onları gücendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle babanın boşandığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına yorulur.

Kahve falında anne babanın boşandığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine yorulur.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir