AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin ayaklarını öpmek

Kahve falında ölen birinin ayaklarını öpmek

Kahve falında ölen birinin ayaklarını öpmek şöhret elde edeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek veya hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında anne ayağını öpmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında el ve ayak öpmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin ayağını öpmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında el ayak öpmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kadının ayağını öpmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir