AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağını öpmek

Kahve falında başkasının ayağını öpmek

Kahve falında başkasının ayağını öpmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında ayak öpmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının ayağını öpmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayağını öpmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında bebek ayağı öpmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında anne ayağını öpmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir