AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan ayağı öpmek

Kahve falında bayan ayağı öpmek

Kahve falında bayan ayağı öpmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bayan ayağı öpmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bayan öpmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında bayanı öpmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı öpmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ibadete ağırlık verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir