AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin ayağını öpmek

Kahve falında bir erkeğin ayağını öpmek

Kahve falında bir erkeğin ayağını öpmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin ayağını öpmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölü ayağı öpmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan ayağı öpmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında anne ayağı öpmek onları tebrik edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak altı öpmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir