AnaSayfa / Genel / Kahve falında derisini soymak

Kahve falında derisini soymak

Kahve falında derisini soymak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalet eder.

Kahve falında derisini soymak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında derisini soymak fesada bulaşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında balık derisini soymak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan derisi soymak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulur.

Kahve falında farenin derisini soymak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tavuğun derisini soymak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinin derisini soymak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında el derisini soymak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir