AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun derisini soymak

Kahve falında tavuğun derisini soymak

Kahve falında tavuğun derisini soymak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, verimliliğinin artacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, makamını garantileyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işarettir.

Kahve falında tavuğun derisini soymak gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında tavuğun derisini soymak elini attığı her işi yerine getireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yılanın derisini soymak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, saygın biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün derisini soymak daha kötü günler yaşayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak derisi soymak huzursuz olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün derisi soymak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan derisi soymak geleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yılan derisini soymak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir