AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüz derisini soymak

Kahve falında kendi yüz derisini soymak

Kahve falında kendi yüz derisini soymak yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kazancının azalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında yüz derisi soymak diplomalı kimse olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz derisini soymak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün derisini soymak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün derisi soymak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün derisini soymak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında el derisi soymak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir