AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin derisini soymak

Kahve falında farenin derisini soymak

Kahve falında farenin derisini soymak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin derisini soymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Kahve falında farenin derisini soymak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayak derisini soymak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, işinin ehli olacağına delalettir.

Kahve falında yılanın derisini soymak geçim derdine gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan derisi soymak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan derisi soymak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan derisini soymak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, insanlar arasında yüceleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el derisini soymak sonunda mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir