AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık derisini soymak

Kahve falında balık derisini soymak

Kahve falında balık derisini soymak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, işini büyüteceğine, hayatının da düzene gireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalettir.

Kahve falında balık derisini soymak gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında balık derisini soymak hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında balık derisi soymak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, stres içinde günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün derisi soymak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın derisini soymak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yüzün derisini soymak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, hem işinde başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında el derisi soymak yalan söylemeye, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün derisini soymak dayanışmanın ve düzenin artacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir