AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan derisi soymak

Kahve falında yılan derisi soymak

Kahve falında yılan derisi soymak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan derisi soymak gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yılanın derisini soymak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, çektiği zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan derisi soymak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında yılan derisini soymak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında balık derisini soymak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzün derisini soymak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Kahve falında derisini soymak maddi zararının giderileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında el derisi soymak eline geçen malları tutamayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuğun derisini soymak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir