AnaSayfa / Genel / Kahve falında el derisini soymak

Kahve falında el derisini soymak

Kahve falında el derisini soymak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında el derisini soymak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyerek veya alışılmadık yerlere seyahat ederek hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında el derisi soymak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında elin derisini soymak huzura ve sıhhate kavuşacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine inanılır.

Kahve falında elinin derisini soymak maddi olarak zayıflayacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulur.

Kahve falında el derisini soymak sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün derisini soymak moral bulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan derisi soymak deşarj olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Kahve falında yılan derisi soymak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, aile saadetinin de artacağına yorulur.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir