AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız meslektaşlarınızla bağlantı kurmanız veya size ilham veren kişilerden edineceğiniz bilgiler geleceğinizi ilgilendiren kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında sevgilinin tırnağını kesmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tırnağını kesmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun tırnağını kesmek endişelerinin son bulacağına, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir