AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, itibar edineceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında şeytan tırnağı kesmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında camide tırnak kesmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağı derin kesmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el tırnağı kesmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir