AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı derinden kesmek

Kahve falında tırnağı derinden kesmek

Kahve falında tırnağı derinden kesmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağı derinden kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında derinden tırnak kesmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağı derinden kesmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin tırnağını kesmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulur.

Kahve falında tırnak kesmek dertlerinin günden güne artacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına delalettir.

Kahve falında kısa tırnak kesmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir