AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının tırnağını kesmek

Kahve falında kızının tırnağını kesmek

Kahve falında kızının tırnağını kesmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sevilip sayılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının tırnağını kesmek problemlerinin biteceğine, yeni işler peşinde koşulacağına inanılır.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek onların başarıları ile gururlanacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el tırnağını kesmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, verimliliğinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir