AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin kuyuya inmek

Kahve falında derin kuyuya inmek

Kahve falında derin kuyuya inmek işinden ve parasından olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, resmi bir göreve getirileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında derin kuyuya inmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında derin kuyuya inmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında derin bir kuyu görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin kuyuya düşmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin su kuyusu görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında derine inmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple kuyuya inmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyuya inmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir