AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin bir kuyuya düşmek

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, para ve makam sahibi olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Kahve falında derin kuyuya düşmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek kendi çok iyi hissedeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin kuyuya inmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir kuyu görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derin su kuyusu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında derin bir yere düşmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında derin olmayan suya düşmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında derin çukura düşmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir