AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple kuyuya inmek

Kahve falında iple kuyuya inmek

Kahve falında iple kuyuya inmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, gönlünün ferahlayacağına, işlerin kara geçeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, işlerin devam edeceğine yorulur.

Kahve falında iple kuyuya inmek gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Kahve falında iple kuyuya inmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya inmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında derin kuyuya inmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında su kuyusuna inmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya ip atmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işarettir.

Kahve falında ipten inmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan iple inmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan iple inmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir