AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin kuyuya düşmek

Kahve falında derin kuyuya düşmek

Kahve falında derin kuyuya düşmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, bebek sahibi olunacağına, atılım yapacağına, büyük başarılar elde edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında derin kuyuya düşmek sorunları başarıyla çözmeye, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin kuyuya inmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin su kuyusu görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında derin bir kuyu görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında derin bir suya düşmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında derin bir yere düşmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işarettir.

Kahve falında derin olmayan suya düşmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir