AnaSayfa / Genel / Kahve falında derine inmek

Kahve falında derine inmek

Kahve falında derine inmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, saygınlığını yitireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derine inmek gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında derin kuyuya inmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında derine inmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında temiz ve derin su görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derin bir suya düşmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çok derin uçurum görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, sevdiği birine hediye alacağına inanılır.

Kahve falında derin bir havuz görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi derini yüzmek sorunların çabucak halledileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin nefes almak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir