AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin bir kuyu görmek

Kahve falında derin bir kuyu görmek

Kahve falında derin bir kuyu görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kıdem atlayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin bir kuyu gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Kahve falında derin kuyuya düşmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında derin kuyuya inmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalettir.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında derin su kuyusu görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında derin bir kuyu görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok derin deniz görmek hasret ve özlem gidereceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına inanılır.

Kahve falında derin suya atlamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir