AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin su kuyusu görmek

Kahve falında derin su kuyusu görmek

Kahve falında derin su kuyusu görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin su kuyusu gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Kahve falında derin su kuyusu görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında derin kuyuya düşmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir kuyu görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin kuyuya inmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında derin olmayan suya düşmek parasını ve malını kaybedeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulur.

Kahve falında derin sulara dalmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz ve derin su görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir