AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya inmek

Kahve falında kuyuya inmek

Kahve falında kuyuya inmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, dinde olgunlaşacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında kuyuya inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında su kuyusuna inmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında derin kuyuya inmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iple kuyuya inmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya inmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya düşen birini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında derin kuyuya düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kuyu bulmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, içinin huzurla dolacağına yorulur.

Kahve falında kuyu kazmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir