AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin olmayan suya düşmek

Kahve falında derin olmayan suya düşmek

Kahve falında derin olmayan suya düşmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret eder.

Kahve falında derin olmayan suya düşmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Kahve falında derin suya düşmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında derin olmayan suya düşmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, ekmeğinin verimli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin bir suya düşmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında derin bir yere düşmek güzel ameller işleyeceğine, işlerinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin bir çukura düşmek güzel gelişmeler yaşayacağına, önünü göremez olacağına rivayet eder.

Kahve falında derin çukura düşmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin kuyuya düşmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir