AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin bir yere düşmek

Kahve falında derin bir yere düşmek

Kahve falında derin bir yere düşmek güzel bir hayata sahip olunacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, ona emek vereceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında derin bir yere düşmek gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında derin bir yere düşmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında derin bir çukura düşmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derin bir suya düşmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında derin çukura düşmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında derin kuyuya düşmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında derin suya düşmek eşler arasına kara kedi gireceğine, mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında derin olmayan suya düşmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir