AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin bir suya düşmek

Kahve falında derin bir suya düşmek

Kahve falında derin bir suya düşmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir suya düşmek gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında derin olmayan suya düşmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin suya düşmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında derin bir suya düşmek yokluğa düşeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında derin kuyuya düşmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında derin bir yere düşmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında derin çukura düşmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında derin bir çukura düşmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir