AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin çukura düşmek

Kahve falında derin çukura düşmek

Kahve falında derin çukura düşmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında derin çukura düşmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda da keyifli zamanlardasınız.

Kahve falında derin bir çukura düşmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine tabir olunur.

Kahve falında derin çukura düşmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yoksulluğa inanılır.

Kahve falında çok derin çukur görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında derin bir çukur görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin çukur kazmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına işaret eder.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında derin suya düşmek doğru haber almaya, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir