AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri şapka takmak

Kahve falında deri şapka takmak

Kahve falında deri şapka takmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, iyi geçim halinde kalacağına, de zenginliğe kavuşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında deri şapka takmak gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında deri şapka takmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri şapka görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şapka takmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında başına şapka takmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işarettir.

Kahve falında örgü şapka takmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi şapka takmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor şapka takmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında renkli şapka takmak dünyanın kendisine galip gelmesine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir